de suitekamer

De suite is uitgerust met een hemelbed, gezellige zithoek met TV, DVD en een bureautje met internet-aansluiting. De badkamer beschikt over een jacuzzi met lichttherapie, douche, wastafel en wc. Bij aankomst staat de wijn klaar samen met een fruitmand.

de familiekamer

De familiekamer bestaat uit 2 aan mekaar grenzende kamers met tussendeur. Elke kamer beschikt over 2 boxsprings, zithoekje, TV, DVD, internetaansluiting en een badkamer met douche, wastafel en wc

de standaard comfortkamer

De andere 2 kamers (max. 6 personen per kamer) zijn uitgerust met 2 boxsprings, een stapelbed, gezellige zithoek met TV, DVD, bureau met internet-aansluiting. De zitbank kan omgebouwd worden tot 2-persoonsbed. De badkamer is uitgerust met douche, wastafel en wc

Er is een gezellig zitruimte met zicht op de tuin waar je 's avonds gezellig kan bijpraten over de voorbije dag en nieuwe plannen kan maken voor de volgende uitstappen aan de hand van de folders die ter beschikking staan van de gast.

 

De eetruimte heeft rechtstreeks contact met de keuken zodat de geuren van verse koffie en gebakken eitjes je al tegemoet komen.

B&B Ardennen-gevoel

Rue de Bastogne 117

6900 Hollogne (Marche-en-Famenne

 

mail: ardennengevoel@gmail.com

(0032)084/46.00.84 (0032)0478/58.17.99